Fjær til behandling.

BehandlingI forrige uke kom Sølvi for å hente de vaska og rensa fjærne som hun skulle bruke i behandlingen. Hun hadde også med seg benken, duftoljer og røkelse. Hun gjorde verkstedet om til et behandlingsrom med stearinlys, dempet belysning og rolig musikk. Jeg slo av telefonen og låste døren. Så fikk jeg en times behandling og avspenning. Den gode lukten fra oljen og røkelse samt en utrolig fin musikk gjorde til at jeg sovnet. Etterpå var jeg godt utkvilt og klar til å ta fatt på nye utfordringer. Takk Sølvi, for en fin opplevelse.
 

 

RovfuglfjærHøsten 2008 ble jeg kontaktet av Sølvi Gåsemyr. Hun spurte om jeg hadde fjær fra rovfugler. Hun skulle bruke dem i en ny form  for alternativ behandling; Angelosterapi.

 

Den 18.11.08 fikk hun godkjenning som Angelosterapeut etter 3 år i Bergen på skole hos Irene Engelsgjerd.

Sølvi Gåsemyr: "Ørnefjørene er ein del av behandlinga, og blir nytta til energiarbeid i auraen over klienten. Ørnefjørene er veldig rensande, samt at dei er ei god ergonomisk avlastning for armar og handledd. Ørenfjørene blir også nytta saman med Aurosoma-sprayar og kvit salvie for å fordele desse rundt klienten."